Rólunk

Baloghné Jenei Krisztina vagyok. Boldog családban élek férjemmel, Misivel és három gyermekünkkel, Bálinttal, Bencével és Bogival egy kis faluban, Komárom megyében, Mocsán.

Kissé kalandos lenne leírni, honnét is indultam, és hogy is kerültem ide állattenyésztő agrármérnök diplomával… Ha valakit bővebben érdekelne… írjon!
Szóval eredetileg teljes más irányban jártam, de körülbelül 18 évvel ezelőtt a munka mellett elkezdtem kézműveskedni. Minden érdekelt, mindent ki szerettem volna próbálni. A férjem szerint több kis kütyü volt már otthon, mint a kézműves boltokban… Szerintem így sem volt elég…

Szóval a kézműves része a dolognak régóta végigkísérte az életemet. Amennyi időm volt a munka mellett, azt kihasználtam. Pár évvel ezelőtt elém sodorta az élet a lehetőséget arra, hogy egy működő kézműves boltot átvegyek Komáromban. Akkoriban középiskolában tanítottam. Mellette elkezdtem mégis a boltot. Lassan azonban rá kellett jönnöm, a kettő együtt a nagycsaládos életmóddal nem működik. Szóval maradt a bolt és elhagytam a pedagógus pályát. Lehet, hogy nem örökre, de ez a jövő zenéje lesz.

Társult a sima hétköznapi nehézségek mellé még egy kis elfoglaltságom azzal is, hogy újra iskolapadba ültem. 2019 nyarán hivatalosan kézműves, hagyományismeret-oktató lettem az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán. Mondjuk úgy, hogy hivatalos lett az, ami a hobbiból indult.
A boltunk Praktika Kelléktár Komárom névvel 7. éve üzemel. Helyileg Komárom, Kalmár köz 11. szám alatt található. Hétfőtől péntekig 9-17 óráig, szombaton 9-12 óráig vagyunk nyitva. Szeretettel látunk mindenkit személyesen is.

Térjünk át arra, ahol most találkozhattunk… Régóta dédelgetett tervem volt az, hogy a bolt mellett elindítsuk webáruházunkat is. Persze a sok elfoglaltság és az idő hiánya miatt nem haladt gyorsan a dolog. Aztán eljött egy pont, hogy lett rá elég idő és úgy tűnik a rangsor is változott, így 2020 áprilisában ezen a felületen is elindulunk…
A fotózás és a feltöltés kissé lassan megy, nem is tudom, a végére lehet-e érni valaha ennek…
Egy teljes kreatív, hobbi-ajándék bolt áll a webáruház hátterében. Amíg nincs minden fent, kérek mindenkit, kérdezzen rá, ha valamit konkrétan szeretne… Lehet, hogy tudunk segíteni!
Terveim között szerepel, hogy egységcsomagokat is állítok össze, hogy egy-egy technikához ne kelljen összevadászni az alapanyagokat, hanem rögtön bele lehessen fogni a munkába és ha tetszik, esetlegesen bővíteni a tudást a későbbiekben.
Az oldalainkon jó nézelődést kívánok és remélem hamarosan vásárlóként is találkozhatunk! <3

Szép napot kívánok!

Kriszta

Írj üzenetet:

  [wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

  Elérhetőség:

  Praktikabolt.hu

  • https://praktikabolt.hu
  • Cím: 2900 Komárom Kalmár köz 11.
  • Telefon: 06303209408
  • E-mail: praktikabolt@gmail.com

  Térkép: